jueves, 26 de diciembre de 2013

Hirugihar eta gaztazko palmeren errezeta :






Azken egunean egin genuen merendolan nik egindako palmera batzuk eraman nituen.
Hemen duzue errezeta, gustatzea espero dut :

OSAGAIAK
  • Hojaldre lamina bat
  • Hirugihar xerrak
  • Gazta xerrak
  • Arrautz baten gorringoa

PROZEZUA
    1. Hojaldre lamina luzatzen da laukizuzen forma emanez.
    2. Ondoren sardezka batekin zulatzen da .
    3. Gero hirugihar xerrak gainetik jartzen dira denak alde berdinerantz begiratzen.
    4. Geroago gazta gainetik jartzen da.
    5. Orea batu bi aldeetatik hasita ( 3. argazkian ikusten den bezala )
    6.  Labean sartu aurretik berotu eta bi zentrimetoko xerrak egin.
     9. Xerrak gainetik arrautzaren gorringoarekin igurtzi.
    8. Azkenik, labean sartu, 180Cºra eginak egon arte ( 15 '  gutxi gorabehera ).

     
     

     

    No hay comentarios:

    Publicar un comentario

    Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.